perjantai 27. huhtikuuta 2012

Vegetukun tilaus

Sain reilu kuukausi sitten Come to the dark side, we have chocolate –kirjoituksen kommentteihin vinkin Sweet William-suklaasta, jota tilasinkin oitis Vegetukusta sekä ”maitosuklaana”, että valkosuklaana. Maksuohjeita sain jostain syystä odotella sähköpostiini kokonaisen kuukauden, mutta kun tästä ongelmasta selvittiin, toi posti tuotteet kotiin parissa päivässä. Nopeaa ja ystävällistä palvelua, suosittelen!Ensinnä täytyy sanoa, että huolella nämä ainakin on pakattu, sillä en sitten niin millään meinannut saada levyjä kauniisti auki. Tuoksu molemmissa oli huumaava, maku melko makeahko ja vaniljainen, mieleen tuli lähinnä Wienernougat. ”Maitosuklaa” ei siis aivan maitosuklaasta käy, mutta hyvää on kyllä. Valkosuklaa oli lähes parempaa kuin huomattavasti rasvaisemman oloiset maitoon tehdyt verrokkinsa. Levyt ovat yllättävän tuhteja, joten näitä syö kyllä aikansa.

Ensimmäisestä vegaanituotteiden tilauksesta innostuneena kävin läpi myös muita nettikauppoja ja huomasin Ekolon kampanjan, jossa toimituskulut ovat 0€ tämän kuun loppuun mennessä tehdyistä tilauksista. Tuumasta toimeen siis ja nyt odotellaan saapuvaksi Bonvitan riisimaitosuklaata, riisimaitovalkosuklaata ja pistaasiriisimaitosuklaapatukkaa, Buccaneer-suklaapatukkaa ja Soyappétitin kasvispihviaineksia (jota ei nimenvaihdoksen jälkeen ole lähikaupoista löytynyt).

1 kommentti:

Paula kirjoitti...

Ekolosta pitääkin tehdä tilaus. Aika vakuuttava herkkuosasto. Ja ilmeisesti ensi viikolla saa lupiinijauhojakin sieltä. Vegetukusta taasen olen kärkkynyt vaahtokarkkeja, mutta jotkut lurjukset ovat ehtineet ensin ;) Loppu varastosta!