maanantai 7. toukokuuta 2012

Buccaneer

Ekolon tilauksesta kokeiluun päätyi ensimmäisenä Go Max Go:n 57g nougatsuklaapatukka Buccaneer. Kun tässä koetetaan kevyesti elää, on kai vain hyväksi, että sekä Ekolon (hintaan 2,40€) että Vegetukun (hintaan 1,99€) varastotilanne näyttää tämän tuotteen kohdalla nollaa, sillä uusi tilaus lähtisi oitis..


Lakto-ovona matkaan tarttui harvemmin suklaapatukoita, jos ei Fazerin sinivalkoista lasketa, mutta tämä nousi kyllä samoin tein vegaanisten suklaasuosikkieni ykköseksi. Pakkaus on hauskannäköinen ja suklaa aivan uskomattoman hyvää. Buccaneerin esikuva on amerikkalainen 3 Musketeers, jota eurooppalaisille tutumpana muistuttaa Milky Way, vaikka itselle tästä tuli mieleen lähinnä Yankie, miehelle Japp. Sitä päivää odotellessa, kun näitä saa lähikaupan hyllyltä!

2 kommenttia:

EtsiResepti kirjoitti...

Hei!

Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

Ystävällisin terveisin,

Ann-Sofi
Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

Sara Järvi kirjoitti...

Hei! Työskentelen Indiedays-portaalille, enkä löytänyt meiliosoitettasi blogistasi. Ottaisitko minuun yhteyttä osoitteeseen sara.jarvi@indiedays.com.